Een rare dag

Na je vakantie is het altijd weer even wennen. Eerste werkdag, nou die viel nog wel mee. Geen bijzonderheden behalve dat we bij een van de laatste hoosbuien een lekkage hebben gehad op kantoor, verlaagd plafond naar zijn grootje.

Bij thuiskomst is het wel erg warm in huis. We besluiten daarom een blokje om te lopen. Wat er bij ons in de wijk gebeurd is tijdens mijn vakantie weet ik niet maar we komen een hardloper tegen die zijn best doet om meer in de hoogte te springen dan naar voren te rennen. Een bizar gezicht, je moet het gezien hebben maar geloof me, het zag er onwerkelijk uit. Vervolgens komen we een vrouw tegen die volop in gesprek is met haar hond. Op zich niet raar dat je iets tegen je hond roept, maar om de dag te evalueren met je hond, gaat wel ver. Als dat nog niet genoeg is komen we een hardloopster tegen die een volledige kerstverlichting om haar armen heeft om in het donker op te vallen ….

Dan maar even bij de buurtjes een biertje drinken om kwart over 10, maar ja die zijn net naar bed….

Weer thuis aangekomen drinken we wat en besluiten kaartjes voor PSV – NEC te kopen voor as zaterdag. Laat nu net de clubcard verlopen zijn…

Als dan je dochter je ook nog vraagt of ze een kabelhaspel ! mee mag nemen op haar vakantie die ze morgen gaat beginnen naar Spanje, geef ik het op….

Een rare dag

Aantal keer gelezen :441