Je hebt kinderen

Je hebt kinderen omdat dit een diepgewortelde, genetisch bepaalde wens is die we bijna allemaal hebben. Je besluit kinderen te nemen en als dat dan ook lukt om kinderen te krijgen, hou je van ze, onvoorwaardelijk. Naast die onvoorwaardelijke liefde, die normaal gesproken wederzijds is, zijn er vooral verplichtingen van ouders naar die kinderen toe, opvoeden en verzorgen noemen we dat maar even.
Een van die verzorgende taken is het ophalen en wegbrengen van je kinderen naar feestjes, sporttrainingen, wedstrijden en vakanties. Zo ook met Kayleigh, die afgelopen dinsdag om 17:50 op Schiphol zou aankomen, terug van een vakantie met vriendinnen in Spanje. Maar de aankomst van 17:50 werd door vertraging 21:00, daarna 23:00 en uiteindelijk werd het 02:00 ‘s- nachts.
Maar toen kwam het moment dat de 21 jaar investering in Jeffrey zich ging uitbetalen. Toen kwam er zo’n moment dat echte kinderen opstaan en boven de grijze massa uitsteken. Toen kwam het moment dat Jeffrey zei: “Pap zal ik ze gaan halen, want jij moet morgen weer werken”. Toen kwam het moment, yes ik heb kinderen !

Aantal keer gelezen :397