Kreta 3/11: relatie rectificatie

Na intern overleg is met meerderheid van stemmen (verrassend) besloten dat de Kreta Blogs te eenzijdig zijn zwaar overdreven. Natuurlijk zijn mijn blogs af en toe wat zwaar aangezet, misschien wat overdreven af en toe en zeker met een vette knipoog. Maar ja dat moet je wel willen zien, oeps daar ga ik weer. Nee, de dames voelen zich terecht miskend en eisen rectificatie. Nu is het zo dat een blogger zich vrij zou moet kunnen uiten onder de noemer van de persvrijheid. Aan de andere kant zitten we wel nog zo’n 10 dagen samen met elkaar in een ruimte van 4 bij 6 meter. Alles afwegende heb ik dan ook besloten deze blog op te dragen aan drie fantastische vrouwen die mij hebben opgenomen in hun midden. Monique, waarvan ik zielsveel houd, heeft in mijn vorige blog zwaar geleden waarvoor mijn excuses. Joyce en Jessie, bedankt voor het begrip en de steun die jullie mij ondanks alles geven.
Deze blog gaat dan ook over de tekortkomingen van de man. De negatieve aspecten aan mijzelf. We gaan op zoek naar verbeterpunten en werken aan zaken die ons wellicht niet goed liggen. Laten wij mannen eens in de spiegel kijken en onszelf eens goed in de ogen kijken.

Wat wij mannen bijvoorbeeld kunnen verbeteren …

Dus … Ehm …

O ja, toch iets. Vandaag met de huurauto op stap geweest. Twee keer kwam ik een heuvel niet op met dat ding, een kleine Fiat. Te gladde banden en te weinig vermogen. Of kan ik niet rijden ? Totdat de Dames gevraagd werd uit te stappen en het met een extra aanloop wel ging ? Jullie mogen het zeggen….

 

Aantal keer gelezen :466