Bedankt

Iedere ochtend staan we samen op. Iedere ochtend gaan we samen onder de douche en bereiden we ons voor op een dag die komen gaat. We ontbijten samen en lezen de krant. Jij begint de dag vaak wat piepend en krakend maar ja, je bent dan ook al wat op leeftijd. Ik heb daar minder last van. Eigenlijk zijn we de hele dag eigenlijk wel samen. Er zijn maar weinig zaken die we niet samen doen.

Je verzorgt jezelf altijd heel erg goed, ik doe het met veel minder. Ik heb aan een complimentje of een schouderklopje genoeg. Ik kan het af met een goed gesprek, een mooi boek of een spannende film. Bij jou gaat het altijd om voedsel en uiterlijke verzorging. Eten en er goed uitzien is waar je de hele dag mee bezig bent. Ik moet wel zeggen dat als jij lekker eet, ik daar ook wel een goed gevoel van krijg hoor. Ik kan er ook wel van genieten, maar dan op een andere manier.bedankt-03

Ik wil wel even zeggen dat ik wat moeite heb met je geklaag over pijntjes en kwaaltjes. Het is bijna altijd wat met jou. Na het sporten bijvoorbeeld, wat we allebei leuk vinden om te doen, is er altijd wat. Gelukkig duren de kwaaltjes niet lang en zijn we het weer snel vergeten. Maar goed, we zijn tot elkaar veroordeeld, we zullen het samen moeten zien te rooien, tot de dood ons scheidt.

Maar ik wil je toch bedanken, voor al die fijne jaren, voor al die momenten die we samen hebben beleefd en nog zullen gaan beleven. Ik zal ook bij je blijven hoor, wees maar niet bang. Ik kan me geen leven zonder jou voorstellen, dus maak je niet druk.

Dus bij deze wil ik je bedanken, lichaam bedankt !

Abonneer je op mijn Blog via E-mail

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op dit blog en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

 

Aantal keer gelezen :613