Monique

13 mei 1970

Hoe een ongeluksgetal zoveel geluk kan brengen. Monique wordt geboren en begint haar leven vol goede hoop en volop verwachtingen. Verwachtingen waarvan sommige werkelijkheid worden en sommige niet. Zo gaat het bij een ieder van ons. Je hebt een bepaalde voorstelling hoe je leven er zal gaan uitzien als je later groot bent. Trouwen en kinderen krijgen was er vroeger voor Monique altijd één van. Drie prachtige kinderen worden geboren die inmiddels zijn geïntegreerd in ons nieuwe gezamenlijke nest.

Een moeder in het kwadraat, een verzorgster tot de derde macht. Iedereen wordt verzorgd tot in detail of je het wilt of niet. Niets of niemand wordt vergeten in haar tomeloze inzet het iedereen naar zijn zin te maken. Met de mantel der liefde bedekt ze een ieder die dat wil. Het moet allemaal op haar manier gebeuren en ruim van te voren worden gepland. Lekker de dingen laten gebeuren hoe ze komen is er niet bij. Controle over alles, dat is wat ze wil en wat haar de benodigde houvast geeft.monique

Een vrouw met karakter, getuige de 16 kg die ze al is afgevallen. Een topprestatie die door hard werken, sporten en minder eten tot stand is gekomen.
Een vrouw die banden plakt, kasten in elkaar zet en voor niets of niemand bang is, een stoere meid. Maar ook een gevoelig en breekbaar hart. Behoefte aan liefde, geborgenheid en bevestiging, het is net een vrouw.

Ik ben Blij dat ik haar ken, heerlijk dat ik van haar liefde kan genieten, gelukkig dat een ongeluksgetal zoveel geluk heeft gebracht!

 

Abonneer je op mijn Blog via E-mail

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op dit blog en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

 

 

Aantal keer gelezen :942

Reacties