Kayleigh

Vandaag ben je jarig. Hoe is het mogelijk dat je zo’n grote meid bent geworden in zo’n korte tijd. Ik weet het nog goed hoe mooi je was toen je werd geboren. Nou ja dat lieg ik, je zag er natuurlijk niet uit met dat bloed en slijm over je kleine lijfje. Maar goed, Lizzy vond je prachtig, dus ik ook dan maar. Ik weet nog precies hoe je ons als dank drie maanden lang hebt wakker gehouden met je constante gekrijs en gejank. Niet zo maar wat huilen af en toe. Nee, op vol volume laten horen dat je er was.
Na drie maanden was het gelukkig wel weer over. Je had je draai blijkbaar gevonden en gemerkt dat de buitenwereld zo slecht nog niet was. Je groeide op als een lieve, leuke en mooie meid van inmiddels al weer 20 jaar!kayleigh

Groot respect voor je hoe je je leven op dit moment hebt ingericht. Zeldzaam dat iemand zo lief kan zijn, nooit chagerijnig is of boos zal worden. Klagen doe je praktisch nooit, je accepteert de zaken zoals ze zijn. Je benut de mogelijkheden die je worden geboden en je omzijlt tegenslagen met speels gemak. Dat je van alles altijd kwijtraakt zoals sleutels, paspoorten en rijbewijzen vergeef ik je, dat is een van Teeffelen kwaal.

En als je dan ook nog zo’n natuurlijke schoonheid bent waar iedere vrouw jaloers op is en mannen hun ogen niet vanaf kunnen houden dan begint er bij mij wel een klein beetje trots naar boven te komen. Niet te veel, maak je maar geen illusies, maar net genoeg om het hier te kunnen vermelden.

Tussen al dit emotionele en uiterlijke geweld hebben we natuurlijk nog je uni. Met speels gemak lijk je de Universiteit van Amsterdam te doorlopen. Gemotiveerd ben je bezig met iets dat je echt leuk vindt om te doen. Gedreven om het ook goed te doen, alles op tijd klaar te hebben en het voor jezelf en voor anderen te regelen.

Als je dan ook nog een perfecte balans weet de vinden tussen je vriendje Lucas en je vrienden en vriendinnen, dan kan ik niet anders dan een diepe buiging voor je maken. Een diepe buiging voor mijn dochter waar ik zielsveel van hou.

Abonneer je op mijn Blog via E-mail

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op dit blog en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

Aantal keer gelezen :1518

Reacties

  1. 1

    Paul zegt

    Hartelijk gefeliciteerd met de verjaardag van Kaleigh, prettige dag toegewenst.

    Resy & Paul.