Het team

21 jaar geleden heb ik CNC-Consult & Automation BV opgericht. Een bloeiende organisatie met de beste producten en optimale ondersteuning voor onze klanten.

Als je gaat analyseren waar onze organisatie uit bestaat, zijn dat niet die prachtige producten die we verkopen of de slimme diensten die we leveren.  Het is niet het prachtige gebouw waar we in zitten of de inventaris die we in al die jaren hebben opgebouwd. Het zijn ook niet de bedrijfsauto’s waar we in rijden of de relatief dure laptops waar iedereen mee werkt. Nee, onze organisatie bestaat uit mensen. Ons kapitaal zijn de medewerkers die het werk doen. Het team dat met elkaar de plannen uitvoert en uiteindelijk het verschil maakt met onze concurrenten.

Het CNC team v.l.n.r.: Maarten van Teeffelen, Tonny Vermeulen, Will Staps, Eric van Beers, Cor Fellerhoff, Karel Wisse, Hans Derks, Yvonne van den Heuvel en Mark Boogaers.

Het CNC team v.l.n.r.: Maarten van Teeffelen, Tonny Vermeulen, Will Staps, Eric van Beers, Cor Fellerhoff, Karel Wisse, Hans Derks, Yvonne van den Heuvel en Mark Boogaers.

Het feite dat ik hier al 21 jaar leiding aan mag geven, stemt mij gelukkig en trots. In al die jaren is er nog niet één dag geweest dat ik met tegenzin naar werk ben gegaan. En dat is niet door die mooie producten en die fijne klanten. Nee, dat komt door die mooie mensen die meer zijn dan collega’s. Het komt door het plezier dat je met elkaar hebt en het lief en leed dat je met elkaar deelt. We hebben een cultuur weten op te bouwen van verschillende karakters die elkaar respecteren en elkaar beter maken. Het zijn stuk voor stuk unieke karakters met hun eigen bijzonderheden en eigenaardigheden. We hebben droge humor, geen humor en alleen-maar humor in huis. We zijn gezegend met praters, zwijgers en luisteraars. We werken met harde, zachte en diepe karakters. We hebben het allemaal, de juiste mix van mensen en karakters zodat één plus één drie kan worden. En als je elkaar dan altijd helpt zonder één aarzeling of achterdocht, als je voor elkaar klaar staat en elkaar steunt daar waar nodig, dan heb je een team. Dan heb je een groep mensen die een bedrijf vormen en niet een bedrijf waar mensen werken. En door die mensen ben ik een trotse man om daar leiding aan te mogen geven, dit zijn de mensen waar ik van hou, dit is mijn team.

[jetpack_subscription_form title=”Abonneer je op mijn Blog via E-mail”]

 

Aantal keer gelezen :773

Reacties