Byoncé

Wie kent haar niet, de vrouw die alles heeft. De vrouw die talent en uiterlijk naar onaardse hoogte heeft doen stijgen. Als je al zo lang aan de top staat en niet alleen prachtig kunt zingen en songwriter bent, maar ook kunt acteren en mode ontwerpt op hoog niveau, dan heb je wel iets neergezet. Geboren in 1981 en opgegroeid in Houston, Texas, nam ze als kind deel aan diverse zang- en danswedstrijden, en verwierf in de late jaren 1990 bekendheid als lead zangeres van de R&B meisjesgroep Destiny’s Child. Toen ze vanaf 2002 solo ging optreden ging ze echt los.

byonce

Als je zoveel talent en uiterlijk hebt, dan wil iedereen zijn zoals zij. Iedereen wil toch zo mooi zijn met zoveel talent? In mijn directe omgeving is er ook zo iemand die haar wil zijn, nee sterker nog: die denkt dat ze Beyoncé is. En dat is geen schande, misschien is het zelfs niet gek. Het is niet vreemd dat je iemand wilt zijn die compleet anders is dan je zelf bent. Een onbereikbaar idool ter compensatie van het gebrek aan eigen talent en uiterlijk misschien? Misschien is het onzekerheid, misschien wil je juist diegene zijn die zo onbereikbaar is. En heel misschien is het wel echt zo, heel misschien leven wij al jaren met een beroemdheid in ons huis.

jessie-14-jaar

Vandaag is het de dag waarop Jessie van Boekel 14 jaar wordt, vandaag Jessie ben jij Beyoncé. Vandaag heb jij het talent en het uiterlijk waar je al die tijd naar hebt gezocht. Vandaag komt alles samen en heb jij het doel bereikt. Vandaag is er niemand belangrijker dan jij omdat je jarig bent en super beroemd. Vandaag ligt de wereld aan je voeten en zijn wij jou grootste fans. We feliciteren jou en wensen je alle geluk van de wereld toe in de moeilijke wereld van glitter en glamour.

P.S. ik heb trouwens gelezen dat Byoncé altijd enorm ruimhartig trakteert en geen kado’s nodig heeft, dus ik ben benieuwd.

 

Aantal keer gelezen :288