Ik ben Skye 2

Het wordt me, woef, allemaal te veel. Op mijn, woef, vorige oproep heeft maar één hond gereageerd. Saar, de hond van Charlotte begrijpt me wel en daar, woef, heb ik veel steun aan. Maar als je dan in deze crisis zit, woef, verwacht je wel dat er iets gaat veranderen.

Ik, kef, snap het allemaal niet hoor!

Ik, kef, snap het allemaal niet hoor!

In plaats van, woef, dat ik meer aandacht krijg, wordt het juist minder. En, woef, alsof het niet erger kan, wordt er een wit en pluizig ding binnengehaald. Een bergje cocaïne wordt zonder, woef, overleg in mijn huis gehaald. Het apparaat ligt in mijn mand, eet uit mijn bak en piest, woef, en poept hier alles onder. En dat vinden ze hier allemaal maar gewoon. Hij wordt er nog voor beloond, woef, ook nog. Iedereen vindt hem, woef, zo lief en schattig, woef, en iedereen knuffelt dat beest de hele dag. Hij houdt zijn kopje scheef en iedereen is verkocht. Ik kan, woef, rollen wat ik wil, pootjes geven en gaan zitten, woef, maar niemand ziet me meer staan.

En woef, waar blijven mijn rechten dan? Hoe moet ik hier dan mee omgaan? Ik heb de kerst nog even afgewacht, woef, want Maarten vind dat allemaal zo leuk. De kracht van kerst noemt hij dat, woef. Iedereen is bij elkaar om gezellig samen te zijn en bij te praten. Nou, ik heb er de kracht niet meer voor. Nee, woef woef, ik ben er klaar mee. Ik ga weg. Saar, bedankt voor de steun en sterkte met die takkeherrie van het vuurwerk vanavond, woef, we bellen. Ik pak de auto en ben er weg van, woef….

Ik ben er, woef, weg van!

Ik ben er, woef, weg van!

[jetpack_subscription_form title=”Abonneer je op mijn Blog via E-mail”]

 

Aantal keer gelezen :150