Portugal 10

Wederom een onrustige nacht als manke nelis midden in de nacht zelfstandig naar de toilet gaat. Dit ziet er beter uit.

Als Monique dit midden in de nacht voor elkaar krijgt, moet het nu met haar rug goed gaan komen.
‘s-morgens vroeg is het echter weer slechter. Jessie en ik gaan eerst paardrijden en we spreken af dat wanneer bij onze terugkomst Monique niet zelfstandig haar bed kan uitkomen, we naar het ziekenhuis gaan voor nader onderzoek en mammoet medicijnen.

Het paardrijden is leuk en we gaan met een eigen paard de bossen in, via de golfbaan de natuur in, leuk. Bij terugkomst in het hotel blijkt Monique al zelf gedoucht te hebben dus een bezoek aan het ziekenhuis is gelukkig niet nodig.

We vertrekken naar onze volgende bestemming: Nazare aan de kust. De temperatuur keldert van 32 graden naar 22 graden door de frisse zeewind. Het is zelfs mistig hier zodat we het zwembad laten voor wat het is.

Het tragische nieuws uit Barcelona is ook hier het nieuws van de dag. Trieste laffe gasten die te bang zijn om bij IS te gaan vechten en in een gehuurd busje op mensen inrijden om daarna als angsthazen te vluchten. 13 doden en tientallen gewonden als gevolg. Misschien hebben we het niet zo slecht getroffen, al zal Monique daar iets genuanceerder over denken….

[jetpack_subscription_form title=”Abonneer je op mijn Blog via E-mail”]

Aantal keer gelezen :138