Portugal 11

Een vakantie bouw je op. Je begint rustig om op het hoogtepunt te eindigen. We zijn in Porto begonnen met onze city trip door Portugal met Lissabon als eindstation.

In Lissabon zijn we aangekomen vandaag. En dat is op het juiste moment.

Monique
Monique loopt al dagen te mopperen over de harde bedden in de Hotels. Monique hobbelt al drie dagen met een zere rug door Portugal. Monique is het zat en wil naar huis.

Jessie
Jessie krijgt rode vlekken in haar nek als ze weer een kerk ziet en Portugal heeft veel kerken, heel veel kerken. Jessie mist haar vriendinnen en de hond coco, Jessie wil een boulevard met winkeltjes. Jessie is het zat en wil naar huis.

Maarten
Maarten probeert de dames voor de vakantie te behouden. Maarten probeert de Zon Monique te laten schijnen en de Ster Jessie te laten stralen. De rug van Monique gaat vandaag weer wat beter en we hebben een hotel in Cascais bij Lissabon. Het hotel ligt aan de zee met een boulevard met winkeltjes. Nergens is een kerk te bekennen en recht voor ons balkon is een podium waar de komende dagen grootse concerten worden gehouden. De kamer met zeezicht heeft zachte bedden en een douche kabine ipv douchen in het bad wat voor Monique in haar toestand een heerlijkheid is. In Nederland regent het pijpenstelen, de dames willen toch nog maar even niet naar huis…..

[jetpack_subscription_form title=”Abonneer je op mijn Blog via E-mail”]

Aantal keer gelezen :142