Missie volbracht!

Toen we 27 jaar geleden aan kinderen begonnen, wist ik niet wat ik nu weet. Ik kan mij nog herinneren dat we destijds eigenlijk alleen maar met de  hormonale drang bezig zijn geweest dat we graag kinderen wilden. We waren er al snel uit dat het er drie zouden moeten worden. Als je toen vroeg waarom ik kinderen wilde, kwam daar weinig inhoudelijks op terug. Geen doordachte reden waarom je op deze wereld met haar mooie en donkere kanten kinderen zou willen zetten.

Toch hebben we het gedaan. Drie nieuwe wereldburgers hebben het levenslicht mogen aanschouwen. Drie inmiddels volwassenen hebben deze wereld absoluut een stukje mooier gemaakt. Prachtige individuen met verschillende karakters geven deze wereld op hun eigen manier meer kleur.

Gisteren kreeg ik van Jeffrey, de oudste ven de drie het verlossende telefoontje dat hij geslaagd is. Geslaagd voor het HBO International Hotel Management. Na wat studievertraging heeft hij het toch maar geflikt. Niet met twee vingers in de neus, maar door deze keer goed te plannen, het de aandacht te geven die het nodig heeft en zaken opzij te zetten omdat dat nodig was. Met resultaat! Na Kenny die dezelfde studie vorig jaar heeft afgerond en Kayleigh die de Universiteit in Amsterdam heeft afgesloten zit de taak van Papa er op. Drie nieuwe wereldburgers waar we trots op mogen zijn. Waar Papa trots op is, missie volbracht!

Abonneer je op mijn Blog via E-mail

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op dit blog en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

Aantal keer gelezen :114