1. New York, New York

Het begon als een idee om samen met Jessie een weekje op vakantie te gaan als Monique twee maanden op wandelvakantie zou gaan. Die wandelvakantie is nauwelijks doorgegaan maar het idee is nooit weggegaan. Het manipulatieve karakter van Jessie in combinatie met mijn zwakte om nee tegen haar te zeggen, hebben ons geleid langs Miami, met varkens zwemmen op Pig Beach op de Bahames via enkele Europese hoofdsteden om uiteindelijk in New York te eindigen.

Joyce is eigenlijk niet op vakantie geweest deze zomer, dus zij heeft zich als een teek in het idee vastgeklemd en ondanks dat mijn hoofd niet het ideale leefgebied is van teken, blijft het ding gewoon hangen en gaan we met z’n drieen naar de stad die nooit slaapt.

Hoe dichter bij het vertrek we komen hoe meer ik besef dat ik met twee tuttebellen op stap ga waarvan de interessegebieden laat ons zeggen: “Niet altijd op een lijn liggen”. Een interessante uitdaging om er samen een bijzondere ervaring van te maken. Een rechtstreekse vlucht vanaf Amsterdam, de Esta’s geregeld, Sightseeying passes in de pocket en het Hotel op Broadway geregeld. Alles geregeld dus wat kan er mis gaan? Nou misschien de musical op Broadway die we al vooraf geboekt hebben nl. Pretty Woman. Een erg hoog romantisch gehalte waarvan ik niet weet of ik dat volhoud. Maar wat verwacht ik dan van twee roze koffers die de dames begeleiden met de honderden outfits die ze herbergen en mee moeten voor ieder mogelijke gelegenheid die zich gaat voordoen.

En toch gaat het leuk worden. We zijn al zo vaak met elkaar op vakantie geweest en hebben veel meegemaakt dus ik heb er zin in: “New York, here we come!”

Abonneer je op mijn Blog via E-mail

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op dit blog en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

Aantal keer gelezen :129