over gewoonmaarten.nl

Ik blog al jaren in kleine kring. Eerst ging dat voor mezelf als een soort van dagboek als we op vakantie gingen. Dit is vanaf 2006 zo´n beetje. Later werd het ook leuk om het thuisfront op de hoogte te houden van waar we ons mee bezighielden tijdens vakantie. Eerst ging dat via hyves, later met facebook. Door het opheffen van hyves, zijn veel van mijn blogs verloren gegaan. Facebook is een leuk medium gebleken om te bloggen. Nadeel is dat je het allemaal niet in de hand hebt en het niet makkelijk is terug te vinden of te lezen. Daarnaast wordt er steeds vaker gevraagd of ik niet meer zou willen bloggen over meer zaken. Dan kun je het beste maar een eigen site beginnen. Zo gezegd, zo gedaan en zie hier het resultaat.

Ik hoop dat jullie de blog site leuk vinden en veel reageren en de blogs delen. Dat motiveert mij om veel te blijven schrijven en geeft jullie iets leuks om te lezen.

Je kunt je aanmelden voor de nieuwsbrief, dan wordt je automatisch op de hoogte gehouden als er een nieuwe blog verschijnt. Voor de echte blogvolgers is er ook BLOGLOVIN waar je mijn blogs kunt vinden. Bekijk de website maar eens hier.

Meestal zit ik er zo bij tijdens het bloggen...

Meestal zit ik er zo bij tijdens het bloggen op vakantie en kijk ik inderdaad een beetje boos …